‘Reprogramează-ți ADN-ul’ cu Dr. Grațiela Baiaș, 22 noiembrie 2017

noiembrie 20, 2017

Ultimele cercetări științifice au arătat că emoțiile modifică modul de exprimare al moleculei de ADN, având rol fundamental în determinarea stării de sănătate sau de boală a organismului.

În majoritatea cazurilor, pentru a reveni la starea de sănătate și a preveni recidiva bolilor, în completarea tratamentului alopat, este necesară tratarea cauzei emoționale ce a declanșat apariția bolii, precum și schimbarea tiparelor de gândire care o întrețin.

Altminteri, deși terapia medicamentoasă și/sau tratamentul chirurgical au avut succes, boala poate reveni în aceeași formă sau în altă formă/localizare, deoarece cauza fundamentală a îmbolnăvirii nu a fost rezolvată.

Cele mai multe boli au la bază emoțiile negative reprimate, ascunse în subconștient. Scoaterea acestora la suprafață, conștientizarea și schimbarea lor, rezolvă de cele mai multe ori cauza care a dus la îmbolnăvire.

‘Obezitatea, diabetul, bolile de inimă, cancerul, toate sunt rezultatul semnificativ al moleculelor responsabile cu inflamarea, care nu au fost procesate și s-au cronicizat, care se corelează în dimensiunea psihologică cu emoțiile și experiențele neprocesate și cronicizate.’ – Dr. Daniel Bressler

Emoțiile negative sunt urmarea diferitelor situații traumatice cu care ne confruntăm încă din perioada prenatală, uneori chiar de la momentul concepției și pe tot parcursul vieții de copil și adult.

Aceste emoții, dacă nu sunt exprimate la momentul apariției lor, sunt reprimate și stocate în memoria celulară a organismului. Persistența lor în timp determină disfuncționalități ale diferitelor organe până la îmbolnăvirea acestora.

Este esențial să recunoaștem ce emoție, ce amintire nefericită se află în spatele oricărei dureri fizice. Emoțiile noastre se reflectă în gândurile pe care le gândim și în cuvintele pe care le spunem. Fiind atenți la ceea ce spunem reprezintă o unealtă puternică pentru a înțelege ceea ce gândim și simțim. În același timp, schimbând ceea ce gândim, schimbăm emoțiile și astfel, ne putem vindeca.

Emoțiile și sentimentele de recunoștință, apreciere, iubire, determină dilatarea moleculei de ADN, iar emoțiile negative de furie, frustrare, stres, determină contracția acestuia.

Pe de altă parte, ADN -ul modifică comportamentul fotonilor de lumina care alcatuiesc realitatea fizică (vezi experimentul efectuat de fizicianul rus Vladimir Poponin), iar emoțiile noastre afectează ADN-ul, atunci emoțiile schimbă practic lumea din jurul nostru.

De asemenea, s-au făcut experimente în care s-a dovedit că noi comunicăm cu ADN-ul nostru dincolo de spațiu și timp, ceea ce înseamnă că emoțiile noastre pot afecta realitatea fizică atât în corpul nostru, cât și la mulți kilometri în afara noastră, atât în prezentul nostru, cât și în trecutul și în viitorul nostru.

Deci, schimbând emoțiile ne putem schimba corpul fizic.

Cauzele emoționale ale bolilor pot fi tratate astăzi prin tehnici de imagerie mentală, programare neurolingvistică și hipnoterapie, cu foarte mare succes.

Aceste terapii nu înlocuiesc tratamentul medicamentos sau chirurgical și nu este recomandată întreruperea tratamentului alopat recomandat de medicul specialist, ci completarea acestuia cu metode și tehnici de vindecare emoțională.

La workshop-ul ‘Reprogramează-ți ADN-ul’ , dr. Grațiela Baiaș, expert în programare neurolingvstică și psihotehnici energoinformaționale, va facilita efectuarea unor exerciții și tehnici specifice de reprogramare neurolingvistică, imagerie și meditație, prin care veți găsi și veți schimba acele emoții reprimate, înscrise în memoria celulară, emoții care stau la baza declanșării stării de boală, ceea ce va contribui la procesul general de vindecare al organismului.

Data: Miercuri, 22 noiembrie, orele 18.30 – 21.30.

Taxă de participare: 100 lei.

Sunt admise gratuit persoanele care suferă de afecțiuni grave și nu pot achita taxa de participare.

Număr limitat de locuri, completarea în ordinea înscrierii.

Locația: București, Ella’s Center for Excellence.

Pentru informații suplimentare și înscriere, vă rugăm să ne contactați la telefon nr. 0722.274.111 sau prin trimiterea unui email la adresa: office@ellascenter.ro.

Foto designed by Creativeart / Freepik
Technology image created by Creativeart – Freepik.com

2 Responses to ‘Reprogramează-ți ADN-ul’ cu Dr. Grațiela Baiaș, 22 noiembrie 2017

 1. Jurca Nian Ramona says:

  Buna ziua, va urmaresc de mai mult timp 3 ani, in fiecare zi postarile si chiar imi plac si le traiesc, nu numai ca le citesc pe mine m au ajutat foarte mult in a ma recupera dupa o perioda foarte grea in care am facut un tratament oncologic, chimio, radio, operatie , dar Slava domnului sunt bine, stiu ca rugaciunea si credinta in Iubirea Infinita a Bunului Dumnezeu , Tatal, Fiul si Duhul Sfant pe mine m au vindecat, Dumnezeu actioneaza prin oameni si eu cred ca dumneavoastra sunteti unul din Ingerii lui Buni pentru multi oameni.Eu am facut zilnic de trei orii pe zi exercitii de imagerie mentala a antrenamentului sistemului imunitar prin tehnici de relaxare si vizualizarea antrenarii celulelor sistemului imunitar cu voia si ajutorul Ingerilor Bunului Dumnezeu , eu ii spun meditatie sacra,rugaciune ;i multumire si recunostinta vesnica, pe mine sincer chiar m-a ajutat sa depasec starile depresive si sa ma fac bine, Slava Bunului Dumnezeu si Maicii Preacurate MariaAcum am revenit la seviciu dar am schimbat locul de munca , mediul este important asa cum ati spus in nenumarate ori v-am urmat practic sugestia, am discutat acest aspect si cu medicii de la Cluj si ei m au sfatuit sa plec din acel mediu
  am lucrat la un Centru pentru copii cu dizabilitati grave si severe ca logoped acum lucrez la un Centru pt persoane adulte care au accidente vasculare cerebrale, Parkinson, Alzheimer, dar aici simt ca mi bine deoarece fac si meloterapie cu diverse grupuri! Si eu tot pentru ameliorarea starii oamenilor lucrez si sunt interesata foarte mult de acest work-shop nu numai pentru mine dar pentru a-i ajuta si pe ceilalti, prin energia buna, caldura ,ceea ce eu le transmit o simt eu mai intai ca sa o pot directiona sper ceilati. Sper din suflet sa vad filmulete de la acest workshop, postate, va multumesc anticipat si va imbratisez cu drag! Doamne ajuta-va si Ingerii Buni sa va dea putere si lumina alaturi de Iubirea Infinita a Sfineti Fecioare Maria si Sfanta Treime!

  • gratiela says:

   Buna ziua,
   Ne bucuram ca v-au ajutat informațiile pe care noi le publicăm si ca ati reusit atat de bine in procesul dvs. de vindecare si recuperare.
   Nu vom posta inregistrari de la evenimente din motive care tin de protectia intimitatii participantilor, dar va asteptam sa participati fizic oricand veti putea veni in Bucuresti.
   Multa sanatate si numai bine, va dorim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *