19
mart.

Workshop ‘Reprogramarea Subconștientului pentru Sănătate’, cu Dr. Grațiela Baiaș, 25 martie 2018

Ultimele cercetări științifice au arătat că emoțiile modifică modul de exprimare al moleculei de ADN, având rol fundamental în determinarea stării de sănătate sau de boală a organismului.

Moștenim la naștere un anumit material genetic, dar factorii externi, stilul de viață și modul în care noi percepem ceea ce ni se întâmplă, ne activează sau dezactivează genele. Mediul este cel care influențează, în cele din urmă, modul în care se exprimă genele. ‘Genele încarcă pistolul și mediul apasă pe trăgaci’ spune George Bray, expert în obezitate.

În majoritatea cazurilor de îmbolnăvire, pentru a reveni la starea de sănătate și a preveni recidiva bolilor, în completarea tratamentului alopat, este necesară tratarea cauzei emoționale ce a declanșat apariția bolii, precum și schimbarea tiparelor de gândire care o întrețin. Practic este necesară vindecarea tuturor celor 3 corpuri: fizic, mental și emoțional.

Altminteri, deși terapia medicamentoasă și/sau tratamentul chirurgical au avut succes, boala poate reveni în aceeași formă sau în altă formă/localizare, deoarece cauza fundamentală a îmbolnăvirii nu a fost rezolvată.

Cele mai multe boli au la bază emoțiile negative reprimate, ascunse în subconștient. Scoaterea acestora la suprafață, conștientizarea și schimbarea lor, rezolvă de cele mai multe ori cauza care a dus la îmbolnăvire.

‘Obezitatea, diabetul, bolile de inimă, cancerul, toate sunt rezultatul semnificativ al moleculelor responsabile cu inflamarea, care nu au fost procesate și s-au cronicizat, care se corelează în dimensiunea psihologică cu emoțiile și experiențele neprocesate și cronicizate.’ – Dr. Daniel Bressler

Emoțiile negative sunt urmarea diferitelor situații traumatice cu care ne confruntăm încă din perioada prenatală, uneori chiar de la momentul concepției și pe tot parcursul vieții de copil și adult.

Aceste emoții, dacă nu sunt exprimate la momentul apariției lor, sunt reprimate și stocate în memoria celulară a organismului. Persistența lor în timp determină disfuncționalități ale diferitelor organe până la îmbolnăvirea acestora.

Este esențial să recunoaștem emoțiile care se află în spatele durerilor fizice. Emoțiile noastre se reflectă în gândurile pe care le gândim și în cuvintele pe care le spunem. Fiind atenți la ceea ce spunem reprezintă o unealtă puternică pentru a înțelege ceea ce gândim și simțim. În același timp, schimbând ceea ce gândim, schimbăm emoțiile și astfel, ne putem vindeca.

Emoțiile și sentimentele de recunoștință, apreciere, iubire, determină dilatarea moleculei de ADN, iar emoțiile negative de furie, frustrare, stres, determină contracția acestuia.

Pe de altă parte, s-a descoperit că ADN-ul modifică comportamentul fotonilor de lumină care alcătuiesc realitatea fizică (vezi experimentul efectuat de fizicianul rus Vladimir Poponin). ADN-ul funcționează ca un superconductor organic  capabil să stocheze și să transmită lumina, și deci, informația. 

Dacă emoțiile noastre afectează ADN-ul, iar acesta influențează realitatea fizică, înseamnă că emoțiile schimbă atât corpul fizic, cât și lumea din jurul nostru.

De asemenea, s-au făcut experimente în care s-a dovedit că noi comunicăm cu ADN-ul nostru dincolo de spațiu și timp, ceea ce înseamnă că emoțiile noastre pot afecta realitatea fizică atât în corpul nostru, cât și la mulți kilometri în afara noastră, atât în prezentul, cât și în trecutul și viitorul nostru.

De asemenea, s-a descoperit că factori externi, precum stresul, reduc activitatea telomerazei, enzima pentru a cărei descoperire dr. Elizabeth Blackburn a primit premiul Nobel pentru medicină în anul 2009. Telomeraza permite funcționarea corespunzătoare a telomerilor, capetele terminale ale cromozomilor, aceștia având rol esențial în păstrarea integrității genelor, menținerea sănătății și încetinirea sau chiar inversarea procesului de îmbătrânire.

Cauzele emoționale ale bolilor pot fi tratate astăzi prin tehnici de imagerie mentală, programare neurolingvistică, hipnoterapie și meditație, cu foarte mare succes.

Toate aceste terapii nu înlocuiesc tratamentul medicamentos sau chirurgical și nu este recomandată întreruperea tratamentului alopat recomandat de medicul specialist, ci completarea acestuia cu metode și tehnici de vindecare emoțională.

Workshop-ul ‘Reprogramarea Subconștientului pentru Sănătate’, facilitat de dr. Grațiela Baiaș, specialist în programare neurolingvstică și psihotehnici energoinformaționale, vă oferă oportunitatea efectuării unor exerciții și tehnici specifice de reprogramare neurolingvistică, imagerie și meditație, prin care găsiți și schimbați acele emoții reprimate, înscrise în memoria celulară, emoții care stau la baza declanșării stării de boală, catalizând astfel procesul de însănătoșire al organismului dvs.

Testimoniale participanți

„Cu o rară finețe psihologică, provenită atât din propria formare, cât și din intuiție, Grațiela reușește cu grijă și cu delicatețe să atingă cele mai sensibile puncte și să te facă să ajungi la cele mai vechi emoții și trăiri. Am fost impresionată de tehnicile de meditație, care, am simtit eu, m-au ajutat foarte mult pe mine. Deschiderea, profunzimea, varietatea subiectelor și aspectelor prezentate m-au făcut să mă înțeleg mai bine și să descopar noi aspecte ale personalității mele.”

„Tehnicile practicate la workshop, din punctul meu de vedere, așa cum am simțit chiar în procesul aplicării lor (în cadrul workshop-ului) au avut efect, pe loc, înlăturându-mi o durere ce ținea de două săptămâni.”

„Acest workshop mi-a oferit foarte multe informații prețioase despre autovindecare și despre cum putem să scoatem convingerile limitative din subconștient cu ajutorul tehnicilor de meditație. Cât despre doamna Grațiela Baiaș pot spune că este o adevărată profesionistă și un om cu înalte valori morale.”

Detalii organizatorice workshop

Data: Duminică, 25 martie 2018, orele 11:00 – 17:00.

Taxă de participare: 150 lei.

Număr limitat de locuri, completarea în ordinea înscrierii.

Locația: București, Ella’s Center for Excellence.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon nr. 0722.274.111.

Înscrierea se face telefonic sau prin trimiterea solicitării dvs. la adresa de email: office@ellascenter.ro, confirmarea rezervării locului urmând să o primiți în urma efectuării plății.