Workshop ‘Healing through the Divine Feminine’, 25 septembrie 2016

septembrie 19, 2016

14407732_10209082088321557_1733616348_n

Iubirea unei fiinte umane pentru o alta, este provocarea ultima a Sufletului care se trezeste.

„Relatia constienta apare intre doi oameni care s-au eliberat de constiinta subiect-obiect. Este o relatie esentiala, arhetipala care conduce la regasirea Unitatii interioare deoarece fiecare parte o vede pe cealalta ca fiind ea insasi si totodata un intreg.” (Richard Moss).

Eu traiesc aceasta experienta dupa ani in care am absorbit invataturi care apoi s-au materalizat natural. Intentia mea este sa le aprofundez prin impartasire alaturi de voi in workshopurile si grupurile pe care urmeaza sa le dedic acestui subiect.( Multumesc celor care mi-au oferit acest impuls creator)

De cand am recunoscut provocarea, relatia cu mine si cu ceilalti se transforma pe parcursul in care imi retrag proiectiile masculine si ma ancorez tot mai profund in spatiului interior in care polaritatile dispar.

Vindecarea profunda a femininului incepe in momentul in care in interior ti se activeaza aceasta matrice a Unitatii care ulterior va constitui un punct atractor in viata ta, vei rezona cu tot ce ai nevoie pentru desavarsirea armoniei interioare corp- emotii – spirit.
Sexualitatea ne influenteaza enorm perceptia constienta. Imbratisarea aspectului feminin ne reflecta relatia cu viata – deschiderea spre a primi si a ne trai propriul adevar.

Din agenda:
– Animus – anima jocul polaritatilor in relatia interior – exterior.
– Activarea si armonizarea energiei feminine -Exercitii si Meditatii Sacre de purificare si invocare a Gratiei divine si a Iubirii universale (inspiratii primite de la Richard Rudd caruia ii sunt foarte recunoscatoare pentru toata invatatura primita)
– Meditatie de recuperare a Sufletului din relatiile anterioare.
– Frica de intimitate- frica de respingere.
– Sesiune de conectare si vindecare intre participante – inveti sa iti echilibrezi energia feminina si masculina, descoperi ca a oferi inseamna a primi.

Ai ocazia sa te conectezi cu starea de vitalitate care apare atunci cand esti centrata in corpul fizic.

Nu in ultimul rand am sa iti transmit cat de unica esti si cata libertate interioara ai sa iti gasesti propria cale, fara sa te mai lasi influentata de toate teoriile actuale. Energia feminina din fiecare este unica si isi gaseste propria expresie a libertatii si puterii interioare.

Workshopul de va desfasura intre orele 10:00 – 17:00 si va include pauza de pranz de o ora si doua pauze de confort si cafea de cate 10 minute.

Workshopul se adreseaza doar femeilor.

Costul este de 290 Lei. Fiind la prima editie se ofera reducere de 50% pentru participantele care vin insotite si celor care se inscriu si achita pana vineri seara prin transfer bancar.

Arta transformarii pe care o facilitez are ca „obiectiv „conectarea si trairea din spatiul Sufletului. Are la baza o sinteza de invataturi puternice aprofundate in ultimii 11 ani. Impletind neurostiintele cu spiritualitatea facilitez acceptarea profunda a naturii umane si a realitatii, starea de prezenta si accesarea /exprimarea potentialului. Lucrez intuitiv, ma conectez profund cu energia grupului care se formeaza.

Camelia Stefan – NLP Life Coach, Trainer acreditat de Inteligenta Spirituala, facilitator transformare umana.

Pentru inscriere si confirmarea locului va rog sa trimiteti mail la coaching@cameliastefan.ro.
Va astept sa ne (re)vedem cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *