02
aug.

Workshop ‘Devino ceea ce ești!’, 11 august 2016

cami_devino_ceea_ce_estiEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves. – C.G.Jung

Ai auzit adesea sfatul “Nu lua nimic personal din ce iti spun ceilalti, pentru ca acestia isi proiecteaza propria lor realitate”. O sa te scapi de suferinta cand nu o sa mai iei lucrurile personal insa ca sa iti reuseasca acest lucru e nevoie de mult mai mult decat vointa. Din pacate sfaturile nu ne schimba realitatea…

Ai inteles poate ca Universul este o oglinda si cauti mereu in tine sa gasesti ceea ce iti reflecta. Putin se explica insa ca oglinda e colectiva, ca ne apartine tuturor. Stii cum sa iti integrezi aceste aspecte, si cand ai nevoie sa faci asta?

Te invit ca pe parcursul acestui workshop sa inveti procesul complet prin care sa vei putea sa nu mai iei lucrurile personal. Vei integra aspecte, emotii neplacute, neasumate si schimband realitatea ta interioara, vei observa instant schimbarile in mediul tau.

Nu vei deveni imun la mediu, ci o persoana mai constienta, mai autentica, care stie sa isi gestioneze trairile, experientele, relatiile pentru a trai in armonie cu sine si ceilalti.

Costul este de 140 lei/persoana.
Daca ai mai participat la workshopurle organizate de mine costul este 100 Lei.

Facilitator: Camelia Stefan – Life Coach NLP profesionist si Trainer acreditat de Inteligenta Spirituala.

Contact pentru inscriere: coaching@cameliastefan.ro Tel 0756499975 Locurile sunt limitate la 15 persoane.Ultima zi de confirmare a locului este miercuri seara.
In ziua evenimentului nu se fac inscrieri!