19
mai

Mindful Kids: Atelier de Mindfulness pentru copii / 10-14 ani, 26 mai 2017

Practica si exercitiile de Mindfulness s-au raspandit din ce in ce mai mult datorita beneficiilor pe care acestea le au, ajungand chiar si in unele scoli pentru a veni atat in sprijinul copiilor, cat si al profesorilor si parintilor.

Execitiile de Mindfulness ajuta copiii sa isi antreneze atentia, sa invete modalitati de a se linisti si de a intra in contact cu propriile emotii si sa isi dezvolte increderea si stima de sine.

Acest atelier de Mindfulness este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, fiind unul interactiv si presarat cu activitati practice.

☼ In cadrul atelierului:
– se va explica pe scurt ce este Mindfulnessul si cu ce este el de folos copiilor;
– vor fi exersate mai mule tipuri de exercitii de Mindfulness care implica respiratia, auzul si miscarea cu scopul de a antrena atentia si a ajuta la cultivarea unei stari de calm si relaxare;
– intre exercitiile de Mindfulness, vor fi introduse scurte exercitii de relaxare a corpului.

☼ Beneficiile exercitiilor de Mindfulness:
– cultivarea capacitatii de atentie
– reducerea anxietatii si stresului resimtit
– imbunatatirea calitatii somnului
– cultivarea increderii de sine
– constientizarea emotiilor
– relaxare la nivel fizic si mental.

☼ Participare: 40 Ron
Numar maxim de participanti: 12

Nota: Experienta antetioara cu exercitiile de Mindfulness nu este necesara. Acestea vor fi explicate in detaliul astfel incat fiecare participant sa le poata exersa in timpul atelierului.

☼ Despre Facilitator
Crina Radu a inceput calatoria catre explorarea constienta de sine in anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia si inapoi in Europa, cunoscand astfel si intrand in contact cu diferite traditii filosofice si religioase, dar si diferite tehnici de meditatie si lucru cu mintea si emotiile, pe care le-a intregrat intr-un sistem holistic usor de aplicat in viata de zi cu zi. A studiat arta si tehnica meditatiei de la maestrii autentici din Asia, practicand meditatia si facand din aceasta practica un mod de a fi, care i-a permis sa observe si transforme tipare comportamentale care o limitau si ii provocau suferinta.

Crina este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master – New Paradigm MDT, pasionata si de comunicare, cu deschidere catre oameni si starea acestora de bine.

▸ Inscrie-ti copilul acum la crina@livinglifemindfully.ro