Meditații de ancorare a iubirii, 16 septembrie 2016

septembrie 13, 2016

14344809_10210599998097828_4983678558130518630_n

Cuvantul ‘Infinit’ isi are originea in expresia latina ‘infinitas’ care inseamna nemarginire.

Simbolul infinitului ne vorbeste despre miscarea existentiala a Intregului, despre revarsarea Dragostei din preaplin de Dragoste, despre arcul Evolutiei si arcul Involutiei, despre miscarea Spiritului care coboara in Materie si miscarea Materiei spre rafinare, alchimizare, transfigurare si Unitate cu Spiritul intr-o continua si mereu noua expresie de Sine.

Exista practici spirituale care se nasc din aspiratia ascendenta si miscarea naturala evolutiva a materiei, a pamantului nostru interior si exista practici spirituale care se nasc din inspiratia, revelatia si deschiderea noastra spre taramurile celeste interioare.

Bineinteles ca acest dans al Iubirii, al conexiunii, al inspiratiei si expiratiei Divine, se desfasoara in eternul si sacrul moment Acum.

Si pentru ca Sufletul meu simte sa serveasca aceasta miscare interioara spre reintregire, transfigurare si unitate a fiintei, va invit la o noua seara de meditatie de invocare a fortelor celeste.

Ce vom face?
– Va voi vorbi despre fortele primordiale ale vietii: feminin – masculin – neutru si ce presupune procesul nostru de renastere interioara;
– Meditatie cu Arhanghelul Metatron de conectare cu Inima Sursei si aspectele cosmice ale fiintei noastre;
– Meditatie de deschidere a Inimii Cosmice

Facilitator: Sarani Anisoara Cismasu

Program: 19.00 – 22.30

Contributia pentru participare este 49 Lei.

Va rog sa anuntati participarea printr-un mesaj scris la steauasufletului@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *