19
ian.

Calea Magică a Intuiției

Primul pas către succes constă în a fi mulțumit cu cine ești și a ști că te afli în locul perfect și că te extinzi către Planul Divin al vieții tale. În Planul Divin, fiecare dorință îndreptățită a inimii tale îți este îndeplinită. Tu ești persoana la conducere în scenariul vieții tale. În cea de-a patra dimensiune niciodată nu stai pe scaunul din spate. Planul Divin se desfășoară prin urmarea intuiției.

Dorința reprezintă o putere uriașă și trebuie direcționată corespunzător. Este posibil să îți dorești lucruri și situații greșite; așadar, pentru a-i oferi Inteligenței Supreme întâietate în fața ta, trebuie să spui:

Eu doresc numai ceea ce dorește Dumnezeu prin mine.

Dorința greșită se va evapora și va fi înlocuită cu aspirațiile corecte. Asigură-te că dorințele tale sunt infailibile, spunând:

Doresc ca numai ideile Divine să se îndeplinească în moduri perfecte și cu grație.

Sănătatea, prosperitatea, iubirea și exprimarea de sine perfectă reprezintă cei patru stâlpi ai vieții. Observă mai întâi a patra dimensiune, iar planul perfect pentru viața ta se va îndeplini. Vei fi exact la locul destinat ție – și nu altuia. Dorințele extravagante ale inimii, indiferent cât de extravagante și de aparent de neatins par, îți vor fi îndeplinite.

Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide.  Matei 7, 7

 

Calea Magică a Intuiției, Florence Scovel Shinn

Link Carte: Editura For You